Der er for alvor kommet skub i byggeriet – elplanen er også kommet på plads

Der er kommet beton moduler i etageadskillelsen. Vi begynder at få følelser for byggeriet og får nærmest lyst til at rende rundt og dække af når det regner ind.

Der kom for alvor skub i byggeriet, da der kom stillads og der blev lagt beton dækken på, flamingo, gulvslanger og i dag er der så støbt – se et lille videoklip.

Vi har været oppe på stilladset og nydt udsigten fra vores kommende terrasse og vurderet hvordan det vil være med solen og vind. Specielt vinden er vi glade for at vi har taget højde for, da der er meget åbent ud til markerne. Se evt. vores plantegning tidligere på bloggen – vi har valgt at lave vinkel på huset for at få mere læ.

Elplanen er også på plads

Så kom også el-planen endeligt på plads. Der er godt nok mange ting man skal huske at tænke på. Belysning inde og ude. Det sværeste er at man skal planlægge hvordan det hele skal se ud allerede nu. Hvor møbler skal stå og hvor meget lys der skal være og hvor meget lamperne giver. Hvilken type belysning. Det har været en rigtig fin proces og det er en rigtig fin rådgivning vi har fået fra Næstved El. Planen er nu på plads og elektrikerne er i gang i dag. Det hele tager mere og mere form. Vi glæder os, som små børn til jul.

De sidste nye billeder af byggeriet

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *