Mange håndværkere igang

Nu er ligner det et hus

Ydervæggene er pudset i en grov struktur og vi har valgt at få lavet garagen i samme struktur, selv om vi i starten valgte træfacade, synes vi det vil give et mere ensartet look, at få samme facade på garagen også. Fedt at det er muligt at kunne ombestemme sig midt i processen. Det er vigtigt i et byggeforløb, at der er mulighed for at ændre beslutning, hvis der opstår nye ideer undervejs. Stilladset er kommet ned og malerne er færdige med 1. salen, på nær nogle små rettelser, som vi løbende drøfter med byggelederen, Claus, der er virkelig lydhør.

Stilladset i hall´en er også kommet ned og vi kan for alvor se den virkning vi havde tegnet, blive ført ud i livet og heldigvis er det lige som vi forventede. Det at malerne er færdige på 1 salen giver et så færdigt look og her til morgen, er køkkenmontøren i gang med at montere køkken.

Det tager virkelig form og nu er der jo også kun 3 uger til overtagelse, så man kan godt se at håndværkerne nærmest står i kø for at komme til.  Nu sker der noget dag for dag – dog er vi kede af overtagelsesdatoen igen er blevet flyttet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *