Så er vi ved at være færdige med de udvendige mure

Vores udlandske håndværkere gør et rigtig flot stykke arbejde. De har været rigtig dygtige til at dække efter dagens arbejde, så der ikke kommer vand i isoleringen. Der har kun være et enkelt tilfælde hvor de var uheldige at der var en lomme vand i presenningen, der gjorde at isoleringen var blottet.

Efter god kontakt med vores byggeleder Claus, var der fuld styr på at isoleringen naturligvis blev udskiftet. Vi har også lige haft et byggemøde på byggepladsen, med Claus og det var et rigtig godt møde, hvor vi fik debatteret nogle ting der skulle på plads.

Vi opfattede Claus som rigtig kompetent og lydhør for de ting vi påtalte og vi havde en rigtig god dialog. Bla var der et lampeudtag i loftet der ikke var ramt lige der hvor vi havde aftalt og Claus tog ansvar og får håndværkerne til at flytte udtaget til rette sted.

De indvendige fliser i entre, bryggers og begge badeværelser er også færdige med et fantastisk flot resultat. Stor ros til de dygtige håndværkere. Næste uge kommer der tyske vægpudsere, som har mange års erfaring i at pudse huse.

Og når de er færdige kommer der vinduespartier i og så tager det for alvor fart indvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *